"Какво всъщност е църквата? Това са хората. Кое определя здравето на църквата? Здравето на главите, ръцете и сърцата на тези хора. Как да подобрим здравето на църквата? Като подобрим здравето на нашите глави, ръце и сърца. Резултатите? Растящи църкви, които изпълняват определената им от Бога цел, развиват собствената си индивидуалност и преобразяват обществото."

  • Оставете триединният компас да ви води към всичко, което Бог е приготвил за вас
  • Планирайте своето лично израстване в светлината на осемте качествени характеристики
  • Открийте как естественото развитие на църквата води вас и църквата към зрялост

С Естественото развитие на църквата Кристиян Шварц въведе завладяващ подход към църковното нарастване, който беше приет навсякъде по света. Сега той показва библейски основаните принципи на Естественото развитие на църквата могат също така да бъдат и благословение за духовното развитие на отделния вярващ. Оцвети своя свят е мощно средство за хора, които искат да живеят своята вяра със страст и уравновесеност.

Естественото развитие на църквата се превърна в ентусиазирано движение с национални партньори за ЕРЦ в 70 страни. Повече от 50 000 църкви се включиха в процеса на ЕРЦ и средната степен на растеж на тези църкви, които продължават дългосрочно да работят по него е 51%. Милиони християни вече откриха за какво се отнася Естественото развитие на църквата. А именно приближаване на хората по-близо до Триединния Бог. Естествения резултат от това е численото нарастване на църквата като цяло.

Кристиян Шварц е основател и президент на Интитута за Естествено развитие на църквата, намиращ се в Германия. Неговите книги за теологията и практиката на църковното развитие са преведени на 40 езика. В своите семинари и книги Кристиян се концентрира  върху представянето на сложни теологични  концепции по начин, който би могъл да бъде разбран и приложен от широката публика.

Напишете мнение

Please login or register to review

Оцвети своя свят с естественото развитие на църквата

  • 16,00лв.


Подобни продукти

Църквата на работното място

Църквата на работното място

Експертът на движението „Вяра и работа” Питър Вагнер говори в своята книга за най-значимата промяна ..

9,40лв. 13,40лв.

Църковно общение

Църковно общение

Анализирайки модела, установен в тази книга, трябва да кажем, че е написана предимно за миряни. Бого..

2,90лв.

Свеж вятър нов огън

Свеж вятър нов огън

Джим Симбала вярва, че Исус иска да обнови и сьживи Своите хора, да ни измъкне от задънените улици, ..

10,90лв.

Преоткриване на Божията църква

Преоткриване на Божията църква

Къде е твоето място в Църквата през 21 век?Световноизвестният библейски учител Дерек Принс отговаря ..

16,60лв.

Етикети: църква