Какво казват жени които са прочели Сърцето на жената:
„...Тази книга ме накара да се замисля и да си припомня неща от миналото...Тя ме накара да разбера как Бог ме е спасил, изцелил, възстановил и ми е простил, Хваля Го за това! Аз съм толкова благословена, без да съм знаела за това в продължение на толкова много години. Когато бях по-млада не разбирах, че продавам секс срещу любов. Мислех си, че сексът е любов. Чувствах се като проститутка, а единствената разлика беше, че не ми плащаха."
„Тази книга ще подейства като свеж бриз от океана за всяка жена, която е преживяла греха на аборта и неморалността. Тя ще спре да отрича, че това не се е случило...ще се почувства обичана и изцелена от Господа! Това е всичко от което една жена се нуждае. Ето как се почувствах самата аз. Тя ще знае, че отново е Неговата принцеса!"
„...проститутката... когато прочетох за тази жена, която дойде при Исус, бях шокирана от това колко Бог е пълен с милост и благодат към мен! Чувствах се сякаш аз съм там и предадох целия си срам и недостойнство на Него. Аз ги дадох на Него, Който ми прощава и ме обича такава каквато съм! Можах да почувствам Неговото присъствие в моята стая."
„...онази част, в която се говори за „твърдото изражение" и за усмивките на малките момиченца ме накара да разбера, че съм била ограбена и излъгана в това два пъти! Първо неморалността и аборта и после опитите да си придавам „твърдо изражение" на лицето само защото обществото налага това като еталон за красота. Разбрах, че Бог иска да имам изобилие от РАДОСТ и СВОБОДА! Истинската красота идва от Него."

Напишете мнение

Please login or register to review

Сърцето на жената

  • 3,90лв.
  • 2,70лв.


Подобни продукти

Право на живот

Право на живот

ЖИВОТЪТ НА ЧОВЕКА ЗАПОЧВА... КОГА? Никой друг въпрос не причинява повече разногласия и тревоги о..

3,90лв.

Сексът и женската душевност

Сексът и женската душевност

Възвърни истинските копнежи на сърцето си Дълбоко в сърцето си всяка жена копнее за мъж, който щ..

7,90лв.

На кого принадлежи сърцето ти?

На кого принадлежи сърцето ти?

Като неомъжена, Емили Райън изпълва библиотеката си с книги за несемейни, написани от всички възможн..

5,90лв.

Пленителна

Пленителна

Всяка жена е била малко момиченце. Всяко малко момиченце пази в сърцето си своите най-скъпоценни меч..

12,90лв.

Етикети: аборт