Да си съпруга и майка е трудно. Непрестанната пропаганда на феминистите обявяващи майките, които си стоят вкъщи, за незначителни, както и досадната рутина на ежедневието могат да предизвикат вътрешна неудволетвореност. Домакините християнки са под ежедневна атака от много посоки. За някои от тях лошият ден е всекидневие.
Авторката Лия Смит го е изпитала лично. Била готова да се откаже от брака, семейството... дори живота. Една нощ моли Бог да я освободи от страховете ѝ. Тогава започва едно приключение на свобода в истината. Животът ѝ вече никога няма да е същия.
Пелени, чинии и господство е плод на това приключение – дневник за Божиите истини, които могат да трансформират една обикновена домакиня християнка в Негово оръжие за масова реконструкция. Ясно и директно написано, Лия изобличава някои от най-разпространените лъжи, които Сатана използва, за да държи жените християнки незначителни в Божието царство. Представя истини, които тези съпруги и майки трябва да знаят, за да променят света – пелена след пелена. Всяка съпруга и майка, която иска да донесе промяна трябва да прочете тази книга. Първата стъпка към промяна на света е промяна на собственото мислене.

Откъс от книгата можете да прочетете тук.


Напишете мнение

Please login or register to review

Пелени, чинии и господство

  • 14,90лв.


Подобни продукти

Изобретателната съпруга

Изобретателната съпруга

“Изобретателната съпруга е жена, която след като е избрала (или открила в себе си) призванието на съ..

7,90лв.

Добродетелната съпруга

Добродетелната съпруга

"Добродетелната съпруга" е едно задължително помагало за жените днес. Тази книга е добре дошла, първ..

9,90лв.