Даващи, вземащи и други видове влюбени надхвърля неясните, общи изрази за любов и секс и се залавя директно с основни въпроси като:
Какво стана със сексуалната свобода? "Не сме такива "разлюляни" хора, както ни се струва. Хората откриха, че буйният секс удовлетворява почти толкова, колкото и кихането."
Каква е истинската любов? "Има три вида любов: любов ако, любов защото и любов "точка". Ако не сте изпитали любов "точка", вероятно все още се надявате, че един ден ще я изпитате."
Кой е вашият най-важен сексуален орган? "Сексът никога не е просто фозочески акт... физическият аспект на секса почти винаги е сполучлив. Всяко изпачение се ражда обикновено в твоя разум."
Реагират ли мъжете различно от жените? "Жените трябва да разберат природата на мъжа – да си дават сметка, че той може да изпитва интензивни сексуални усещания преди жената... смятам също така, че мъжете трябва да си дават сметка с обстоятелството, че жената може да бъде възбудена с допир и нежни думи..."
Ако търсите точни отговори относно Божия план за любов и сексуалност, то "Даващи, вземащи и други видове влюбени" е написана за вас.

Информация
Тип корица мека
Размери 21.5x14.5
Година 1992
Илюстрации няма
Страници 68

Напишете мнение

Please login or register to review

Даващи, вземащи и други видове влюбени

  • 2,90лв.


Етикети: взаимоотношения