• Да се светят Твоите имена

Написах тази книга с цел да позная със сърцето си Божиите имена. Исках да имам лично откровение за Неговите имена, да открия пълното им значение, но не за да придобия теологично познание, а заради ежедневното ми ходене с Него.
Всяко едно от Божиите имена разкрива някакво качество от естеството и характера на нашия Господ, проявено спрямо Неговите хора. Докато изследвах Писанията, открих, че Бог е разкривал тези имена на Своите хора само когато са имали нужда от това - в моменти на най-дълбока криза. Разбрах, че това е начинът, по който и аз исках да опозная характера на моя Господ - да опозная сърцето Му към нас, Неговите хора, в най-трудното ни време. Затова в тези страници съм избрал да изследвам тези имена на Бога, които най-много са свързани с моето време на изпитания и кризи.
Накратко, тази книга е завсеки наранен вярваш, който има нужда от сигурност и надежда във време на изпитание. Според мен това включва всеки посветен слуга на Исус Христос. Писанията показват много ясно, че поради посвещението ни към Господа ние ще бъдем прекарани през огън- това е и самата причина, поради която Бог е открил имената Си на Своите хора. На първо място, за да им донесе насърчение, надежда и живот. Също така вярвам, че в определен момент, докато четеш тази книга, ще намериш специално слово на окуражаване за теб.

Дейвид Уилкерсън

Защото е познал името Ми... ще го избавя. (Псалм 91:14-15)

Напишете мнение

Please login or register to review

Да се светят Твоите имена

  • 10,00лв.


Подобни продукти

Познаването на Святия Бог

Познаването на Святия Бог

"Стани, крехки човече! Отдели се за малко от заниманията си, скрий се за известно време от тревожнит..

8,00лв.

Познаването на Бога

Познаването на Бога

Книгата представлява възхитително богат дълбок и преобразяващ коментар на Християнското разбиране за..

9,90лв.

Преследвачите на Бога

Преследвачите на Бога

Какво означава да си преследвач на Бога? Преследвачът на Бога е човек, чийто глад надминава това, ..

5,00лв.

Етикети: богопознание, християнски живот