Доставка и плащане

Уважаеми клиенти, молим ви да се запознаете с условията и процеса за обработка на поръчките в сайта на издателство Нов човек.
След финализирне на поръчката си, ще получите съобщение на електронната поща с която сте се регистрирали или сте дали за връзка.
Това съобщение е потвръждение, че поръчката е приета и предстои да бъде обработена.
В рамките на три работни дни след потвръждението, поръчката ще бъде обработена и изпратена.
За поръчки направени след 14:00 ч. започват да се броят три работни дни от следващия ден.
Ако имате въпроси или уточнения относно поръчката си, моля да използвате полето за свободен текст в последната стъпка от формата за поръчки.
Ако има причина, която възпрепиятства обработката на поръчката ви в рамките на три работни дни, или невъзможност да изпълним изцяло поръчката, ние ще се свържем с вас, за да ви предупредим и да уточним по-нататъшното й придвижване.
След обработка и изпращане на поръчката, отново ще получите електронно съобщение на пощата си, за потвръждение, че сме изпратили пратката към вас.
Когато пратката пристигне в офиса на Еконт, ще получите SMS известие, че можете да я вземете.
Също така ви молим, да се уверите, че сте дали точно изписан телефонен номер, за да не възпрепиятстваме куриерската фирма при нужда да се свърже с вас.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт.
 

Изберете доставка до офис на Еконт ако искате да вземете книгите си от най-близкия пощенски офис на фирмата в подходящо за вас време. В този случай цената за доставка е 3.90 лв.
Изберете доставка до врата ако искате поръчката ви да пристигне на посочен от вас адрес. Цената за този вид доставка е 6.90 лв.
Важно: доставката до адрес обикновено е по-скъпа, но ние ще поемем разликата. В някои случаи доставката до адрес е по-ниска. В такъв случай при подготовка на пратката ще бъде начислена калкулираната цена, така че вие ще заплатите по-малко.

При поръчка на стойност над 50 лв. доставката до офис на Еконт е безплатна.

Плаща се винаги с наложен платеж на куриера при получаване на поръчката.
Ако искате да посетите някоя от книжарниците ни и търсите конкретни заглавия е добре предварително да проверите наличността в съответния обект.